top of page

Les obres del Centre de Desenvolupament i Acceleració Turística Fàbrica Giner-Els Ports avancen a bo

Actualizado: 9 oct 2018Actualment s’estan duent a terme en l’edifici que albergarà el centre i a l’antic hotel d’aquest complex.

L’actuació sobre les naus del Tint i dels Telers ha finalitzat i és el primer pas per a la recuperació total de la Fàbrica Giner.

l nou Centre de Desenvolupament i Acceleració Turística Fàbrica Giner -Els Ports avança en les obres sobre aquest projecte. Així, actualment s’està treballant sobre l’edifici que albergarà el CDT, així com en l’antic hotel de la Fàbrica Giner. Aquestes obres, junt amb la rehabilitació de les naus dels Telers i del Tint suposen la recuperació d’una gran part del complex de la Fàbrica Giner i que torne a albergar activitats. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, va visitar les obres acompanyat de l’Arquitecte, Lucas Castellet. Així, l’edil va destacar que “ l’evolució de les obres està sent molt positiva, s’estan complint els terminis marcats i abans de final d’any estarà el gruix de l’obra realitzada” Al mateix temps va remarcar “la il·lusió de Morella i la comarca en aquest projecte de futur tan important en matèria d’ocupació i formació turística”. També va afegir “ la posada en valor d’aquest complex tan volgut en les accions que s’han dut a terme en les instal·lacions esportives com les importants millores en el camp de futbol”. El Centre de Desenvolupament i Acceleració Turística Fàbrica Giner-Els Ports és un projecte innovador, ja que és l’únic situat en una zona d’interior en tota la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, albergarà activitats formatives i d’investigació sobre el turisme d’interior. Aquest centre allotjarà uns 70 alumnes, així com professorat i personal. La Fàbrica Giner és un antic complex industrial, ara propietat de la Generalitat Valenciana, en el qual es treballava el tèxtil. Aquesta concentrava a tota la gent que treballava a la fàbrica en una colònia. Així, el complex es compon dels diferents edificis propis per a treballar, així com l’escola, la capella o les vivendes dels treballadors. D’aquesta manera, durant els últims mesos s’estan rehabilitant les naus del Tint i dels Telers de manera que són el primer pas per a la recuperació total del complex de la Fàbrica Giner.
45 visualizaciones8 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

8 Comments


Tuco Salamanca
Tuco Salamanca
hace 4 días

Securely store your saitamask and other cryptocurrencies with the atomicdex wallet, the ultimate solution for managing your digital assets. Join the saitamask revolution now! saitamask | atomicdex wallet

Like

Unlock the power of blockchain with the MetaMask Extension. Seamlessly access and manage your digital assets while browsing the web. Download now and join the decentralized revolution! MetaMask Wallet Extension | MetaMask Wallet Extension

Like

Keep your cryptocurrency secure with the MetaMask extension. Easily manage your Metamask wallet and make seamless transactions with our user-friendly extension. Protect your digital assets with MetaMask. Metamask Wallet Extension | Metamask Wallet Extension

Like

Metamask Chrome - The ultimate browser extension for secure and convenient cryptocurrency transactions. Say goodbye to cumbersome wallets and hello to effortless managing of your digital assets. Download now!

Metamask Chrome | Metamask Chrome

Like

Keep your cryptocurrency safe and secure with Phantom Wallet Extension. Our easy-to-use extension is the ultimate tool for managing your crypto assets. Download now!

Phantom Extension | Phantom Extension

Like
bottom of page