top of page

Saltapins rep el premi Turiscope de turisme actiu

L’alcalde de Morella i el regidor de Turisme van replegar el guardó anit a la gala celebrada per la Cadena Cope de Castelló

Saltapins és una de les activitats turístiques amb més visitants de la província de Castelló

El parc d’aventura Saltapins va rebre anit el Premi Turiscope al turisme actiu. Així, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Turisme, Jorge García, van recollir el guardó en nom de tot l’equip que gestiona el parc. D’aquesta manera, es reconeix Saltapins com una atracció única i diferent que utilitza el bosc de la Fàbrica Giner per a entretindre i divertir a tots els públics en contacte amb la natura. A més, Saltapins és una de les activitats turístiques amb un nombre de visitants més elevat de tota la província de Castelló.

Jorge García va destacar “la importància de Saltapins dins de tots els atractius turístics que ofereix Morella. El parc d’aventura contempla una manera diferent de gaudir del temps lliure aprofitant el bosc de la Fàbrica Giner com un paratge únic”. Tant Rhamsés com Jorge van aprofitar la gala per “agrair a la Cadena Cope de Castelló aquest reconeixement, així com donar les gràcies a tot l’equip que gestiona Saltapins per fer gaudir d’aquest espai a tots i totes qui ho visiten”. A més, van voler “convidar a provar l’aventura que suposa recórrer els circuits que uneixen els arbres amb diferents obstacles i gaudir d’aquesta experiència”.

Saltapins és un parc d’aventura situat al complex de la Fàbrica Giner, el qual compta amb obstacles com passarel·les, ponts tibetans i tirolines que creuen entre els arbres. El parc compta amb tres circuits de distinta dificultat de manera que poden gaudir d’aquesta aventura en totes les edats. El circuit verd, amb una edat mínima de 6 anys, el blau per a majors de 9 i el roig a partir de 14 són les diferents opcions que ofereix Saltapins. Es pot obtenir més informació a través de la pàgina web saltapinsaventura.com o al telèfon 636 27 74 57.

30 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page