top of page

Saltapins triomfa entre la joventut de Morella

Els i les joves d’entre 12 i 16 anys han pogut gaudir de les tirolines i ponts tibetans d’aquest parc d’aventura

El Casal Jove de Morella organitza activitats durant tot l’any com jocs, xerrades o campionats

Els i les joves de Morella encara gaudeixen de les vacances escolars de primavera durant aquesta setmana. Així, avui han pogut gaudir del parc d’aventura Saltapins, característic per les tirolines i els ponts tibetans que recorren el pinar de la Fàbrica Giner pels seus arbres. D’aquesta manera, els i les participants han passat un matí divertit a l’aire lliure aprofitant aquestos dies de temperatures agradables en aquesta zona.

La regidora de Joventut, Judit García, ha destacat que “des del Casal Jove s’organitzen diferents activitats com aquesta durant els temps de vacances escolars”. A més, l’edil ha comentat que “en aquesta ocasió s’ha decidit tindre un dia de germanor entre els joves en aquest parc d’aventures que tenim a Morella”. Judit també ha explicat que “hi ha diverses iniciatives del Casal Jove durant tot l’any, en aquest cas ha sigut una activitat a l’aire lliure, però també es realitzen tallers i xerrades que combinen la diversió amb l’educació”.

Saltapins és un parc d’aventura situat al complex de la Fàbrica Giner. Aquest compta amb diferents obstacles com passarel·les, ponts tibetans i tirolines que creuen entre els arbres. El parc compta amb diferents circuits de distinta dificultat de manera que poden gaudir d’aquesta aventura en totes les edats. El circuit verd, amb una edat mínima de 6 anys, el blau per a majors de 9 i el roig a partir de 14 són les diferents opcions que ofereix Saltapins. Es pot obtenir més informació a través de la pàgina web saltapinsaventura.com o al telèfon 636 27 74 57.

43 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comentários


bottom of page